Wie ben ik

Sportzorgmasseur en danser

Met vier jaar oud ben ik begonnen met dansen. Loved it. Nooit meer opgehouden. Tegelijkertijd met mijn VWO opleiding zat ik op de Vooropleiding Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Mijn vrije tijd vulde ik op met het volgen van danslessen bij Barrie Steven’s Dance Unlimited. Na mijn school ben ik begonnen aan de opleiding Jazz-showmusicaldans, eveneens aan de AHK. Deze heb ik voor het eind van het eerste jaar verlaten om te gaan werken in de musical GAUDI (D). Sindsdien ben ik mijn eigen weg gegaan als performer, docent en maker. En deze weg bewandel ik tot op heden nog steeds.

Tijdens mijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten was één van mijn lievelingsvakken Anatomie en Blessurepreventie gegeven door Ted Willemsen. Zijn gepassioneerde en heldere manier van vertellen, tezamen met zijn schat aan kennis, heeft bij mij dezelfde passie aangewakkerd. Sindsdien ben ik altijd op zoek geweest naar meer kennis van de anatomie en de koppeling hierin naar dans.

Bij Leffelaar in Amsterdam heb ik in 2010 mijn opleiding gevolgd tot sportmasseur en het diploma hiervoor in voorjaar 2011 behaald. Daarna kon ik meteen aan de slag bij Il Tocco Massages aan het Barcelonaplein. Eerst 'onder de vleugel van' en een jaar later als zelfstandige praktijk, Dian Sportmassage. Deze goedlopende praktijk run ik inmiddels al een goed aantal jaar naast mijn andere werkzaamheden.

Naast mijn opleiding tot sportmasseur heb ik mij inmiddels ook laten bijscholen in verscheidene andere massagevormen. Deze massagevormen kan ik toepassen ter aanvulling op mijn sportmassage waar gewenst en/of nodig.

Stoelmassage – 2011 @Leffelaar Opleidingen
Kayotima Shiatsu – 2013 @Leffelaar Opleidingen
Zwangerschapsmassage – 2013 @Zonnevlecht Opleidingen
Afgestudeerd sportzorgmasseur – 02.02.2020 @MSP Opleidingen